Şehit Cenazeleri Diyarbakır’a Gönderildi

Siirt’in Eruh ilçesinde, teröristlerle üç ayrı noktada çıkan çatışmalarda şehit düşen dört asker için cenaze...

Siirt’in Eruh ilçesinde, teröristlerle üç ayrı noktada çıkan çatışmalarda şehit düşen dört asker için cenaze töreni düzenlendi. 3. Tugay Komutanlığı’ndaki törene Siirt Valisi Musa Çolak, Batman Valisi Ahmet Turhan ve askeri erkân katıldı.

Şehitler Piyade Uzman Çavuş Mesut Günay, Piyade Çavuş Mehmet Kıran ve Piyade Er Mehmet Yıldız’ın naaşları, Siirt Devlet Hastanesi morgundan alınarak, cankurtaranlarla 3. Tugay Komutanlığı’na, buradaki törenin ardından da helikopterle Diyarbakır’a götürüldü.

Eruh'un Bilgili köyü yakınlarında sabah saatlerinde PKK'lılarla çıkan çatışmada ağır yaralanarak Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Er Mustafa Aydın da bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece Siirt'te şehit olan asker sayısı dörde yükseldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz