Şehit cenazesinde gerginlik!

Şırnak'ta, bir grup terörist tarafından açılan ateş sonucu dün şehit olan piyade er Muhammet Özbek için Denizli'de cenaze töreni düzenlendi.

DENİZLİ (A.A) - Delikliçınar Yeni Cami'deki törene şehidin annesi Halime Erbay, babası Ramazan Özbek, kardeşleri Ali, Bayram, Barış, Şerife ve Songül Özbek, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Mithat Ekici, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Arif Çetin, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, siyasi parti il başkanları, sivil toplum örgütü liderleri, şehidin yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

[

](https://www.mynet.com/sehit-cavus-dogan-balduk-defnedildi-110100513834)

[**

**](http://video.mynet.com/habervideo/Cenaze-toreninde-gerginlik/546005)

Şehidin yakınlarını protokol üyeleri ve akrabaları sakinleştirmeye çalıştı. Fenalık geçiren anne Halime Erbay'a 112 Acil Servisi ekibince müdahale edildi.

Şehit Er'in cenazesi, törenin ardından toprağa verilmek üzere Çameli ilçesinin Kirazlıyayla köyüne gönderildi.

TÖRENDE GERGİNLİK

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun top arabasına konulmasının ardından kortej yürüyüşü sırasında Denizli Ülkü Ocakları Dergisi Temsilciliğine mensup oldukları bildirilen bir grup, aralarında Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mithat Ekici ve Mehmet Yüksel'in bulunduğu bazı protokol üyelerinin üzerine yürümek istedi. Polis tarafından engellenen grup slogan atarak, valiyi protesto etti.

Reklam
Reklam

Gerginlik sırasında atılan pet şişe, görevli asker ve polis ile cenazenin bulunduğu top arabasına isabet etti.