Şehit çocuklarına bilgisayar hediye edildi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi tarafından şehit çocuklarına dizüstü...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi tarafından şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi. Dernek bünyesindeki şehit çocuklarına ayrıca aylık 300 TL. ile 200 TL. arasında geri ödemesiz burs verildi.
Dernek Başkanı Mehmet Ersin Güluçar, "Türk Şehitlikleri İmar Vakfının değerli yöneticilerine, Tüm Şehit Aileleri ve Gazilerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.
Dernek olarak tüm üyelerine en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdiklerini anlatan Güluçar, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan bu vakıf, şehit ve gazi çocuklarımızın eğitimleri için maddi manevi destek olmaktadır. Aziz şehitlerimizin emaneti olan bu çocuklarımızı sevindirmek ve onları başarılı bir geleceğe taşımak hepimizin görevidir." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz