Şehit emniyet müdürü Okkan anısına memleketinde karate turnuvası

Diyarbakır'da 24 Ocak 2001'de şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan anısına, memleketi Hendek,...

Diyarbakır'da 24 Ocak 2001'de şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan anısına, memleketi Hendek, Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü tarafından karate turnuvası düzenleniyor.
Hendek Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda yarın düzenlenecek turnuvaya 400 sporcu katılacak. Sporcuların kıyasıya mücadele edeceği turnuvada 30 hakem ve 15 antrenör görev alacak.
Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, turnuva ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Hendek Belediyesi'nden de 80 sporcumuz turnuvada kıyasıya mücadele edecekler. Düzenlediğimiz turnuvaya sıkı bir şekilde hazırlandık. Sporcularım bu turnuva için düzenli olarak antrenmanlarını yaptılar, inşallah derece alacaklar.'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz