Şehit Er Enes Çakırdoğan İçin Kocatepe Camii’nde Tören Düzenlendi

Siirt'in Eruh ilçesinde dün akşam iftar saatinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Er Enes...

Siirt'in Eruh ilçesinde dün akşam iftar saatinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Er Enes Çakırdoğan için Kocatepe Camii’nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK militanlarının dün akşam iftar saatinde jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği hain saldırıda 1 asker şehit olmuş, 7 asker de yaralanmıştı. Saldırıda şehit düşen Jandarma Er Enes Çakırdoğan için bugün Kocatepe Camii’nde cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, kabine üyeleri ve kuvvet komutanları katıldı. Cuma namazını Kocatepe Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan, cenaze namazı öncesinde şehidin ailesine taziyelerini sundu. Cenaze namazının kılınmasının ardından şehidin cenazesi top arabasına kondu ve tören geçişi yapıldı. Tören sırasında şehidin yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz