Şehit Er Onur Karakuş son yolculuğuna uğurlanıyor

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin kurduğu pusuda şehit düşen Komando Er Onur Karakuş, son yolculuğuna...

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin kurduğu pusuda şehit düşen Komando Er Onur Karakuş, son yolculuğuna uğurlanıyor. Dün İstanbul’a getirilen Karakuş’un cenazesi bugün askeri hastaneden alınarak helallik için Sultangazi ilçesindeki evine getirildi. Evin önünde toplanan yüzlerce kişi, terörü lanetleyerek, Karakuş için dua etti. Karakuş’un yakınları ise Türk bayrağına sarılı tabuta görünce gözyaşlarına boğuldu.
Beytüşşebap’ta yol kontrolünden dönerken teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 3 askerden bir olan Komando Er Onur Karakuş’un cenazesi helallik için Yayla mahallesindeki evine getirildi. Karakuş’un yakınları, arkadaşları ve komşuları şehit asker için dua etti. Ardından Karakuş’un cenazesi Ataköy 5. Kısım Camii’ne doğru yola çıkarıldı.
Bu arada Karakuş’un yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Evin önünde toplanan kalabalık hep birlikte tekbir getirerek terörü lanetledi. Şehir Onur Karakuş’un cenazesi öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı şehitliğinde toprağa verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz