Şehit Fahri Yaldız Öğrenci Yurdu'nda Geleneksel Yaz Etkinlikleri

Adıyaman Şehit Fahri Yaldız Öğrenci Yurdu’nun 7'nci yaz etkinlikleri, Gazze şehidi Fahri Yaldız’ın kabri başında...

Adıyaman Şehit Fahri Yaldız Öğrenci Yurdu’nun 7'nci yaz etkinlikleri, Gazze şehidi Fahri Yaldız’ın kabri başında Kur’an tilaveti ve dualarla başladı.

Gazze Şehidi Fahri Yaldız’ın kabri başında toplanan öğrenciler, farklı bir yaz etkinliğine imza attılar. Adıyaman Şehit Fahri Yaldız Öğrenci Yurdu Müdürü Ziya Başaran yaz etkinlikleriyle ilgili, "Yaz etkinliklerinde çocukların grup çalışması, eleştirel ve yapıcı düşünce gibi yaşam becerilerinin gelişmesine katkı sağlanırken, aynı zamanda çeşitli temalar aracılığıyla farklı kültürleri tanımaları, çevre bilinci kazanmaları, haklarını öğrenmeleri ve okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri hedefleniyor. Bu kapsamda tasarlanan etkinlikler çocukların farklı ve güncel konularda çalışmalar yapmasına olanak sağlıyor. İlk ve ortaöğrenim öğrencilerine yönelik etkinlikler, öğrencilerin yaz tatillerini dolu dolu geçirecek" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Başaran, şöyle devam etti:

"Etkinlikler kapsamında öğrencilere geziler düzenleyip, gençlerin ülkemizin zenginliklerinden haberdar olmalarını sağlayacağız. Bizler bir yandan gençlerimizin yaz tatillerini değerlendirmelerine yardımcı olurken, bir yandan da yeni eğitim ve öğretim dönemine ruhsal, bedensel ve zihinsel açıdan güçlü girmelerine vesile oluyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: