Şehit Hüseyin Güvercin İlkokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

Mersin'in merkez Toroslar ilçe sınırlarında bulunan Şehit Hüseyin Güvercin İlkokulu'nda mezuniyet coşkusu yaşandı.2008 yılında eğitim-öğretim...

Mersin'in merkez Toroslar ilçe sınırlarında bulunan Şehit Hüseyin Güvercin İlkokulu'nda mezuniyet coşkusu yaşandı.

2008 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Toroslar Şehit Hüseyin Güvercin İlkokulu'nun ilk öğrencileri olan 4-A sınıfı öğrencileri mezuniyet gününde, hazırladıkları şiir, skeç, şarkı ve yarışmalarla kendilerini izlemeye gelen velilerine hoş dakikalar yaşattılar. Mezuniyet etkiliği için veliler tarafından hazırlatılan 7 katlı pasta sınıf öğretmeni Dursun Bozdoğan ve öğrenciler tarafından kesildi. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşan sınıf öğretmeni Dursun Bozdoğan, "Göz açıp kapayıncaya kadar geçen kısa dört yılda bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınıza topluma ve ülkemize yayarlı bireyler olabilmeleri için gereken eğitimi verdiğimizi düşünüyorum. Tabi eğitim sadece okulda değil ailede de olmalı. 4 yıllık geçen zamanda siz velilerinde çocuklarımızın eğitimlerinde verdiğiniz katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarım sizlerle ilk kademe eğitim döneminde son dersimiz karne töreni olacak. Sizler yeni bir eğitim hayatına başlayacaksınız ben ise yeni öğrencilerimle eğitim hayatına devan edeceğim. Sizlerden isteğim ortaokulda, lisede ve üniversitede başarılı öğrenciler olmanız ve bu başarıyı çalışma hayatında da devam ettirmeniz. Bana verebileceğiniz en güzel hediye bu olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenci velileri adına bir konuşma yapan Gülay Kisin ise "Dört yıldır çocuklarımızın eğitimi için çaba harcayan sınıf öğretmeniz Sayın Dursun Bozdoğan’a emeklerinden dolayı tüm veliler adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Daha sonra 4-A sınıfı öğrenci velileri tarafından hazırlatılan teşekkür plaketi Okul Müdürü Doğan Sarıdoğan tarafından öğretmen Dursun Bozdoğan'a verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: