Şehit Oğlu Adına Güreş Turnuvası Düzenledi

Samsun’un Ayvacık ilçesine bağlı Sahil köyünde bir baba, şehit oğlu adına güreş turnuvası düzenledi.“Şehit Hakan...

Samsun’un Ayvacık ilçesine bağlı Sahil köyünde bir baba, şehit oğlu adına güreş turnuvası düzenledi.

“Şehit Hakan Altıkatoğlu Karakucak Güreşleri” köy camisi önünde yapıldı. 12 Haziran 1998’de Tatvan’da şehit olan Hakan Altıkatoğlu anısına ikinci kez düzenlenen güreşler büyük ilgi gördü. Şehidin yurt içinden ve yurt dışından sporcu arkadaşlarının da katıldığı müsabakalar sonucunda Necmettin Işık’ı yenen İsmet Aykul, başpehlivan oldu.

Köyün tek şehidi olan Hakan Altıkatoğlu’nun serbest ve grekoromende çok sayıda madalyasının bulunduğunu belirten baba Mustafa Altıkatoğlu, oğlu anısına organize ettiği turnuvayı her yıl tekrarlayacağını söyledi. Şehit oğlu adına daha önce bin fidan diktiklerini anlatan Mustafa Altıkatoğlu, “Şehidimiz için ne yapsak azdır. Kendisi güreşi çok seviyordu. Biz de onun adına turnuva düzenliyoruz. Güreşlere katılan ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Güreş ağalığını kazanan Emin Sarıoğlu ise güreşi çok sevdiğini, elinden gelen katkıyı vermeye çalıştığını, genç sporcuların yetişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: