Şehit Oğlunun Adına Aile Sağlığı Merkezi Yaptırıyor

Aksaraylı hayırsever iş adamı Vehbi Şakır, şehit olan oğlu adına aile sağlığı merkezi yaptırıyor.

Aksaraylı hayırsever iş adamı Vehbi Şakır, şehit olan oğlu adına aile sağlığı merkezi yaptırıyor.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yaptırılacak Ali Çakır Aile Sağlığı Merkezi'nin protokolü, Aksaray Valisi Selami Altınok, Belediye Başkanı Nevzat Palta ve işadamı Vehbi Çakır'ın katıldığı törenle imzalandı.

Törende konuşan Vali Altınok, 2 hafta önce başka bir aile sağlığı merkezinin protokolünü imzaladıklarını, bugün de hayırsever Vehbi Çakır ile belediyenin katkısıyla 3 aile hekiminin hizmet vereceği bir aile sağlığı merkezinin protokolünü imzalayacaklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Aksaray adına güzel bir olaya imza attıklarını dile getiren Altınok, Aksaraylı hayırseverleri bu tür eserler yapmaya davet etti.

Konuşmaların ardından 2 bin 780 metrekare arsa üzerine yaptırılacak ve hayırsever Vehbi Çakır'ın şehit oğlu Ali Çakır'ın adı verilecek aile sağlığı merkezinin protokolü, taraflarca imzalandı.

Muhabir: Adem Koçak / Muzaffer Çağlıyaner

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: