Şehit Öğretmenin Annesini Ziyaret Ettiler

Tekirdağ Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu Müdürü Lütfiye Sertdamar ve beraberindekiler, Şarköy’de yaşayan şehit öğretmen...

Tekirdağ Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu Müdürü Lütfiye Sertdamar ve beraberindekiler, Şarköy’de yaşayan şehit öğretmen Neşe Alten’in annesi Nazife Akten’i ziyaret etti.

Tekirdağ Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu Müdürü Lütfiye Sertdamar, beraberinde müdür yardımcısı, öğretmen ve okul aile birliği başkanıyla birlikte, Şarköy’de yaşayan, Şehit Öğretmen Neşe Alten’in annesi Nazife Akten’i (79) ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatma Nevin Çubukçu, Şarköy Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu Müdürü Cengiz Eren ve öğrenciler de yer aldı. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında, şehit düşen meslektaşlarının annesini ziyaret ettiklerini ifade eden, Tekirdağ Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu Müdürü Lütfiye Sertdamar, “Meslektaşımız Neşe Alten, Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Çavuşoğlu köyünde babasıyla birlikte şehit düştü. Anaokulumuza adı verildi. Bizler de Şarköy’e gelerek şehit meslektaşımızın anneleri Nazife Ayten teyzemizin elini öpmek, onunla birlikte olmak istedik” dedi.

Reklam
Reklam

Şehit öğretmenin annesi Nazife Alten, bu tür ziyaretlerde çok duygulandığını ifade ederek “Çok memnun oldum ziyaretlerine gönlüm dağlar kadar. Her zaman kapım açık, sayıp gelmişler. Her zaman beklerim.” Dedi.

Şehit öğretmenin ablası Ayşe Alten “İl merkezi ilçemize 90 km uzaklıkta bulunuyor. Her yıl kardeşimin adını taşıyan ana okulundan idareciler ziyaretimize gelirler. Bizlerle olmalarından mutlu oluyoruz. Onların ziyareti bizim için ayrı bir anlam taşıyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: