Şehit olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Sedat Düzgün'ün yürek yakan fotoğrafı

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Sedat Düzgün´ün sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar yürek burkuyor. Şehit Düzgün'ün, bir köpekle suyunu paylaşırken fotoğrafı ülke gündemine oturdu. Düzgün´ün, bir süre önce resmi nikahı kıydığı ve Ramazan bayramından sonra da düğün yapmayı düşündüğü belirtildi.

20 Nisan’da Sungurlulu Astsubay Kıdemli Çavuş 25 yaşındaki Yavuz Selim Karaman’ı gözyaşları arasında toprağa veren Çorum, 6 gün sonra yeni şehidine gözyaşı döküyor. Son şehidin sosyal medyadan paylaştığı resimleri ise yürek burkuyor. Şehit Düzgün, bir fotosunda suyunu bir köpekle paylaşırken görülüyor.

FACEBOOK'TAKİ PAYLAŞIM YÜREK YAKTI

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesi kırsalında teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının arama faaliyeti sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Çorumlu Uzman Çavuş Sedat Düzgün’ün kişisel sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki paylaşımları ülke gündemine oturdu.

Reklam
Reklam

NİKAHI KIYDI, DÜĞÜNÜ BAYRAMDAN SONRA YAPACAKTI

Evlilik hazırlıkları yapan şehit Uzman Çavuş Sedat Düzgün´ün, bir süre önce resmi nikahı kıydığı ve Ramazan bayramından sonra da düğün yapmayı düşündüğü belirtildi. 4 çocuklu ailenin en küçüğü olan şehit Sedat Düzgün´ün, babasının tedavisi için yaklaşık 1.5 ay önce memleketine izne geldiği belirtildi.

Anahtar Kelimeler: