Şehit Pilot Ulaş Türk Caddesi`nde Elektrik Telleri Yer Altına Alınıyor

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ve yüklenici firma ekiplerinin işbirliğinde yürütülen çalışmalarla Çorlu şehir merkezinde...

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ve yüklenici firma ekiplerinin işbirliğinde yürütülen çalışmalarla Çorlu şehir merkezinde bazı cadde ve sokaklarda yer alan elektrik tellerinin yer altına alınması çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda son olarak eski adı Atatürk Caddesi olan Şehit Pilot Ulaş Türk Caddesi`nde devam ettiriliyor.

Çorlu şehir merkezinde yer alan bazı cadde ve sokaklarda bulunan elektrik tellerinin yer altına alınması ve elektrik direklerinin kaldırılması çalışmaları kapsamında TREDAŞ ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Yüklenici firma ekipleri Çorlu Belediyesinin alt ve üst yapı düzenlemesi yaptığı Fabrika Sokak, İmaret Sokak, Kantarcı Sokak ve Selim Kahya Sokakda elektrik tellerini yer altına alan TREDAŞ ekipleri bunun dışında Bülent Ecevit Bulvarı, Dumlupınar Caddesi, Çetin Emeç Bulvarı ve Belediye Konutları Taşkent Caddesi`nde elektrik tellerinin yer altına alınmasını sağlamışlardı.

Reklam
Reklam

Çorlu şehir merkezinde çalışmalarını sürdüren yüklenici firma ekipleri plan dahilinde cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda eski adı Atatürk Caddesi, olan Şehit Pilot Ulaş Türk Caddesi`nde de elektrik tellerinin yer altına alınması işlemine başlandı. Çalışmalar dahilinde bir bölümü araç trafiğine kapatılan caddede, çalışmaların tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına geçileceği de belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: