Şehit Pilot’un Babası: Oğlum Ölmedi, Allah Onu En Yüksek Mertebeye Yükseltti

Suriye tarafından uluslararası sularda düşürülen Türk jetinde görevli pilotlardan şehit Hasan Hüseyin Aksoy’un babası Osman...

Suriye tarafından uluslararası sularda düşürülen Türk jetinde görevli pilotlardan şehit Hasan Hüseyin Aksoy’un babası Osman Aksoy, oğlunun ölmediğini, şehitlik mertebesine yükseldiğini söyledi.

Suriye tarafından düşürülen Türk eğitim ve keşif uçağında şehit olan pilotların cenazelerinin bulunduğu bilgisi, şehitlerin baba evlerine ulaştı. Şehit Hasan Hüseyin Aksoy’un Bağcılar’daki baba evine de acı haber geldi. Oğlunun naaşının bulunduğu bilgisini alan Şehit Pilot Hasan Hüseyin Aksoy’un babası Osman Aksoy, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Reklam
Reklam

“Hepimizin başı sağ olsun” diyen acılı baba “Allah onu en yüksek mertebeye yükseltti. Bizi de onun şefaatine nail etsin. Benim oğlum ölmedi, benim çocuğum sağ, her gün onu görüyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: