Şehit Piyade Er Doğan'ın Ailesine Şehadet Belgesi Verildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 9 Eylül'de çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Çetin Doğan'ın ailesine "şehadet belgesi" verildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 9 Eylül'de çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Çetin Doğan'ın ailesine "şehadet belgesi" verildi.

Sivas Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Zara ilçesine giden Vali Zübeyir Kemelek, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş'ı, Kaymakam Vekili Muharrem Coşgun, Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy ve ilçedeki diğer yetkililer karşıladı.

Vali Kemelek ve beraberindekiler, şehidin baba evini ziyaret etti. Kemelek, er Çetin Doğan'ın "şehadet belgesi"ni baba Haydar Doğan'a teslim etti. Ziyarette, protokol üyelerinin eşleri de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Aileye başsağlığı dileyerek bir süre sohbet eden Vali Zübeyir Kemelek ve beraberindekiler, Zara Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Piyade Er Çetin Doğan Parkı'nı da gezdi.

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz