Şehit polis Alcıoğlu yarın toprağa verilecek

Hatay’ın İskenderun ilçesi Denizciler beldesinde Şehit Kazım Şengül Karakolu'na teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ile...

Hatay’ın İskenderun ilçesi Denizciler beldesinde Şehit Kazım Şengül Karakolu'na teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ile açılan ateş sonucu şehit olan Kadir Alcıoğlu (34) yarın toprağa verilecek. Şehit polisin cenazesi yarın Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kılılı kasabası Sanayi Camii'nden kaldırılacak.
İlçeye bağlı Çamrak obasında ikamet eden baba Ali Alcıoğlu (78)'nun kalp hastası, anne Rahime Alcıoğlu'nun ise şeker hastası olduğu öğrenildi. Acı haberi duyan annesi Rahime Alcıoğlu sinir krizi geçirdi. Anneye 112 acil ekipleri evinde müdahale ederek sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra Türkoğlu Fizik Tedavi Merkezi'ne kaldırılarak kontrol altına alındı.
Şehit polis memuru Kadir Alcıoğlu'nun (34) evin 8 çocuktan en küçük çocuğu olduğu, abisinin de kendisi gibi polis memuru olduğu belirtildi. Alcıoğlu'nun 10 yıllık polis memuru olduğu ve evli 2 çocuk babası olduğu bildirildi.
Şehit polisin cenazesi kardeşlerinin yurt dışında olması nedeniyle Türkoğlu Fizik Tedavi Merkezi morgunda bekletilecek ve yarın Kılılı kasabasında tören düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz