Şehit Polis Memuru Bayram, Memleketi Erzurum'da Toprağa Verildi

Kars'ta özel harekat polislerinin de içinde bulunduğu minibüsün kamyonla çarpışması sonucu şehit olan polis memuru...

Kars'ta özel harekat polislerinin de içinde bulunduğu minibüsün kamyonla çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Murat Bayram (34), memleketi Erzurum'da toprağa verildi.

Ankara'dan görev dönüşü Cumhuriyet köyü yakınlarında geçirdiği trafik kazası şehit olan Murat Bayram için Kars Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze tören düzenlendi. Bayram'ın cenazesi, buradaki törenin ardından baba ocağı Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Karavelet köyüne getirildi. Şehidin cenazesi köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında aile kabristanlığında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Cenaze törenine; Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Emniyet Müdürü Turgut Yıldız, Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, mesai arkadaşları, siyasi parti temsilcileri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kars'ta dün kereste yüklü kamyonla çarpışan minibüsteki özel harekat polisi Murat Bayram şehit olmuş, 2'si polis 3 kişi yaralanmıştı. Şehit polis memurunun evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz