Şehit Polis Memuru İçin Elazığ‘da Tören Düzenlendi

Bingöl’deki mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Fatih Celayir için memleketi Elazığ‘da tören düzenlendi.Bingöl’deki mayınlı...

Bingöl’deki mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Fatih Celayir için memleketi Elazığ‘da tören düzenlendi.

Bingöl’deki mayınlı saldırıda şehit olan polis memuru Fatih Celayir’in cenazesi, ilk olarak baba evine getirildi. Cenaze törenine katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da aileye taziyede bulundu.

Şehit polisin naaşı, daha sonra cenaze namazı kılınmak üzere Ataşehir Mahalesi’ndeki Hacıoğulları Camii’ne getirildi. Buradaki törene Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Elazığ milletvekilleri Faruk Septioğlu, Elazığ Valisi Muammer Erol, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Şehit polisin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere cenaze aracı ile Asri Mezarlığına götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: