Şehit polis son yolculuğuna uğurlanıyor

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü binasının 6. katındaki açık pencereden uçan bir evrakı almak isterken düşerek...

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü binasının 6. katındaki açık pencereden uçan bir evrakı almak isterken düşerek hayatını kaybeden polis memuru İbrahim Yardımcı (38), son yolculuğuna uğurlanıyor.. Evli ve iki çocuk babası olan Yardımcı'nın eşi, çocukları ve mesai arkadaşları, cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.
Yardımcı'nın cenazesi, otopsinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumundan alınarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne götürüldü ve burada bir tören düzenlendi. Törene çok sayıda şube müdürünün yanısıra şehit polisin eşi Çiğdem Yardımcı, 14 yaşındaki kızı Esra ve 9 yaşındaki oğlu Enes ile mesai arkadaşları katıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken eşine, kadın polis memurları ve yakınları destek oldu. Oturduğu yerde gözyaşlarına boğulan Yardımcı, "Allahım, ne olur yardım et." sözleriyle acısını dindirmeye çalıştı. Enes ise tören alanına getirilen babasının tabutunun başında durdu. Yanındakilerin yardımıyla durabilen Esra ise koltuktan hiç kalkamadı.
15 yıllık polis memuru İbrahim Yardımcı'nın cenazesi, Adil Efendi Camisi'nde ikindi namazının ardından Yeni Buca Mezarlığı'nda defnedilecek. Cenaze namazına, İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın da katıldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz