Şehit polis Yalçın Demir'in Ağrı'daki baba evinde yas

Bitlis'in Güroymak ilçesinde menfeze döşenen kablolu bir patlayıcının, uzaktan kumandayla infilak etmesi sonucu şehit olan...

Bitlis'in Güroymak ilçesinde menfeze döşenen kablolu bir patlayıcının, uzaktan kumandayla infilak etmesi sonucu şehit olan Yalçın Demir (24) isimli polis memurunun Ağrı'daki baba ocağına ateş düştü.
İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis yetkilileri ve sağlık ekipleri, Demir ailesinin yaşadığı Sıtkıye Mahallesi Yüce sokaktaki baba evine giderek acı haberi verdi. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen baba Hasan Demir, Güroymak ilçesine gitti. Şehit polisin evinin önünde 112 ambulans ekibi beklerken, yakınları ise başsağlığı dileğinde bulundu.
Demir ailesinin beş çocuğundan ikincisi olan polis memuru Yalçın Demir'in bir hafta önce, Bolu'daki arkadaşını ziyaret ettiği, daha sonra Ağrı'ya gelerek, annesi Nuran Demir ile Güroymak'a gittiği öğrenildi. Bu arada, şehit düşen Yalçın Demir'in ağabeyi Abdullah Demir'in de Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.
Şehit Yalçın Demir'in evine ziyarette bulunan Ağrı Sanayi Ve Ticaret Odası Başkanı (ATSO) Mehmet Erat yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Durumla alakalı bir açıklama yapan Erat, "Bu aileyle yıllarca komşuyduk. Diyecek bir şey yok, Allah rahmet etsin. Bu olayların olmaması için tekrar tekrar diyorum, gerçekten ülkemize, ilimize bu cenazelerin gelmesini hiçbirimiz tasvip etmiyoruz. Bu tür şeylerin bizi gerçekten çok üzdüğünü, bu sorunun artık çözülmesi gerektiğini defalarca vurguladık, bundan sonra da vurgulamaya devam edeceğiz. Şehidin akrabalarına, yakınlarına, çevresine ve tüm halkımıza başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz