Şehit Polisin Adı Polis Merkezine Verildi

Şırnak'ta şehit olan Polis Memuru Mustafa Erdoğan'ın adı, Boğazlayan ilçesindeki polis merkezine verildi.

Şırnak'ta şehit olan Polis Memuru Mustafa Erdoğan'ın adı, Boğazlayan ilçesindeki polis merkezine verildi.

Polis merkezine Mustafa Erdoğan adı verilmesi dolayısıyla düzenlenen törene, Vali Abdulkadir Yazıcı, şehidin babası Ramazan Erdoğan ve ağabeyi Muhammed Erdoğan ve İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz katıldı.

Vali Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, şehitleri rahmetle andığını, Allah katında en yüksek makamlardan birinin de şehitlik olduğunu söyledi.

Vatanın ve milletin şehitlere minnet borcu olduğunu belirten Yazıcı, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Vatanımızı ve bayrağımızı canı pahasına koruyan bu evlalarımız sonsuza denk yaşayacaklardır. Bizler onların gölgesi altında huzur içerisinde yaşıyoruz. Devlet olarak imkanlarımız dahilinde şehit ailelerimizin tüm sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Bu güzel vatan için seve seve canlarını veren şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan aileleri ile gazilerimiz için ne yapsak azdır."

Yazıcı'nın konuşmasının ardından polis merkezinin adı, Boğazlıyan Şehit Mustafa Erdoğan Polis Merkezi Amirliği olarak değiştirildi.

Muhabir: Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: