Şehit polisin ağabeyinin evinde yas var

Osmaniye'deki saldırıda şehit olan polisin ağabeyinin evine Türk bayrağı asılırken, ağabeyi, kardeşi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı

Osmaniye'de Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait öğrenci yurdunun önünde görev yapan 3 trafik polisine PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu şehit olan polis memurlarından Mehmet Ali Ünal'ın (50) Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atayurt beldesindeki ağabeyinin evinde yas var.

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, beraberinde Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Sayılan, Sağlık Grup Başkanı Dr. Yüksel Eren, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner ile birlikte 24 yıllık polis memuru Mehmet Ali Ünal'ın şehit olduğu haberini önce beldenin Olukbaşı Mahallesindeki kardeşi Muhammet Ünal'a verdiler. Kaymakam Damatlar ve beraberindekiler daha sonra şehit polisin Doğancı Mahallesindeki ağabeyi Hasan Ünal'ın evine gitti. Şehit polisin ağabeyinin evine Türk bayrağı asılırken, ağabeyi, kardeşi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit polisin yakınlarını ise Kaymakam Damatlar ve beraberindekiler sakinleştirmeye çalışırken, sinir krizi geçiren kardeşi Muhammet Ünal'a 112 acil servis ekipleri müdahale etti.

Reklam
Reklam

Öte yandan, şehit polis Mehmet Ali Ünal'ın, annesi ve babasını yıllar önce kaybettiği, evli ve iki kız çocuğu olduğu öğrenildi. Eşi Ayşe ile kızları Kübra ve Betül'ün Osmaniye'de oldukları, Tarsus'lu olan eşinin yakınlarının da Osmaniye'ye gittiği öğrenildi.