Şehit Polisin Annesi: Hep Şehit Olmak İstiyordu

*Şehit polisin annesi: "Ne istediler benim kuzumdan. Varım, yoğum bir tanemdi. Bir tanecik yavrumdu. Onu da götürdüler. Elimden kaydırıp aldı. Ama

*Şehit polisin annesi:

"Ne istediler benim kuzumdan. Varım, yoğum bir tanemdi. Bir tanecik yavrumdu. Onu da götürdüler. Elimden kaydırıp aldı. Ama onların yanına kalmasın. Biz her zaman dimdik ayaktayız. Polisliği seviyordu. Hep şehit olmak istiyordu. Ve de oldu. Benim oğlum istediğini oldu"

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA

Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit olanların cenazeleri yakınları tarafından Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'ndan alınıyor. Diğer ailelerin ise adli tıp kurumunun önündeki bekleyişi sürüyor.

Reklam
Reklam

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Saldırıda hayatını kaybeden Soner İdil'in annesi ve bir yakını içeri girerken gözyaşlarına boğuldu. İdil'in annesi ve kuzenini yakınları ve çevik kuvvet polisleri teselli etti. 1 senelik geçici görevini Şırnak Cizre'de yaptıktan sonra İstanbul'a gelen ve saldırıda hayatını kaybeden Mustafa Kemal Devrilmez'in yakınları adli tıptan ayrılırken gözyaşlarına boğuldu. Devrilmez'in cenazesi Yozgat'a gönderilecek.

"HEP ŞEHİT OLMAK İSTİYORDU. VE DE OLDU"

Oğlu Oğuzhan Duyar'ın (21) cenazesini almak için bekleyen annesi Nuran Duyar ise oğlunun 7 ay önce polis olduğunu ve Bahçelievler'de oturduğunu söyleyerek "Ne istediler benim kuzumdan. Varım, yoğum bir tanemdi. Bir tanecik yavrumdu. Onu da götürdüler. Elimden kaydırıp aldı. Ama onların yanına kalmasın. Biz her zaman dimdik ayaktayız. Polisliği seviyordu. Hep şehit olmak istiyordu. Ve de oldu. Benim oğlum istediğini oldu. Şehit annesiyim. Allah kalanlara hepsine uzun ömür versin. 21 yaşında. 28 Aralık'ta doğum günüydü. Doğum günü için gelecektim ama morgdan aldım. O hainlerin hiçbir zaman yanına kalmasın" dedi. Duyar'ın cenazesi Ankara'ya götürülecek. Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınan şehitlerin cenazeleri Kozlu Gasilhanesi'ne götürüldü. Cenazelerin gasilhaneden memleketlerine götürüleceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Kurumdan çıkan cenaze araçları

-Bir polis memurunun ailelere bilgi vermesi

-Ailelerin görüntüsü

-Devrilmez'in yakınları

-Duyar'ın annesi ile röp

-İdil'in annesini polislerin teselli etmesi

-İçeri girmesi

-Kuzeninin içeri girmesi

-Oğuzhan Duyar'ın fotoğrafı
-Mustafa Kemal Devrilmez'in fotoğrafı
-Genel ve detaylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: