Şehit Polisin Baba Evi Bayraklarla Donatıldı

Kırşehir'de yol uygulaması sırasında 'dur' ihtarına uymayan şüphelileri takip eden polis aracının kaza yapması sonucu...

Kırşehir'de yol uygulaması sırasında 'dur' ihtarına uymayan şüphelileri takip eden polis aracının kaza yapması sonucu şehit olan polis memuru Turan Bülbül’ün acı haberi Osmaniye’deki baba evini yasa boğdu.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Turan Bülbül'ün Adnan Menderes Mahallesi 19534 Sokak Anadolu Apartmanı’nda oturan annesi Zekiye Bülbül'e (63) oğlunun şehit olduğu haberi gelmesi üzerine cenazeyi almak üzere Kırşehir'e gittiği öğrenildi. Şehit polisin ağabeyi Ahmet ve kardeşi Veli Bülbül'ün de Kırşehir'e gittiği belirtildi.
Şehidin babasının 10 yıl önce vefat ettiğini, annesinin ise yalnız yaşadığını belirten komşuları Ali Gökkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit polisi çocukluğundan beri tanıdığını, cana yakın, insancıl biri olduğunu ve mesleğini severek yaptığını söyledi. Gökkaya, şehit polisin yaklaşık bir ay önce annesini ziyaret için Osmaniye’ye geldiğini ve 3 aylık bir kızı ile biri erkek 3 çocuğu olduğunu belirtti. Komşular, şehit polisin annesinin evi ile kendi evlerine Türk bayrakları astılar. Belediye tarafından ise taziye çadırı kuruldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: