Şehit Polisin Babası: Yavrum Böyle Mi Gelecektin

Mehmet ERÇAKIR-Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- İSTANBUL'daki bombalı saldırıda şehit olan 5 aylık polis memuru, 21 yaşındaki Durmuş Öcal'ın cenazesi, Isparta'daki evine

Mehmet ERÇAKIR-Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- İSTANBUL'daki bombalı saldırıda şehit olan 5 aylık polis memuru, 21 yaşındaki Durmuş Öcal'ın cenazesi, Isparta'daki evine getirildiği sırada babası Şerafettin Öcal, "Yavrum böyle mi gelecektin?" diyerek gözyaşı döktü. Anne Keziban Öcal ise "Ağlama yavrum" diye tabuta sarılıp ağladı.
Şehit polis memuru Durmuş Öcal'ın cenazesi gece yarısı Isparta'ya getirilerek Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulaması Hastanesi morguna konuldu. Bugün saat 11.00'de dualarla morgdan alınan şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, merkez Doğancı Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Yüzlerce kişinin gözyaşlarıyla karşıladığı cenaze aracı baba evine getirildiğinde duygulu anlar yaşandı.
"AĞLAMA YAVRUM"
Şehidin babası Şerafettin Öcal ile annesi Keziban Öcal'ın feryatları yürek yaktı. Şerafettin Öcal oğlunun tabutuna dokunup, "Yavrum böyle mi gelecektin" diye gözyaşı döktü. Kadın polis memurlarının desteğiyle ayakta durmaya çalışan Keziban Öcal da cenaze aracına çıkıp oğlunun tabutuna sarıldı. "Ağlama yavrum" diye tabutu bırakmayan anne daha sonra araçtan indi. Ardından dualar eşliğinde şehidin cenazesi tören için Isparta Valiliği önüne götürüldü.
Şehit polisin ağabeyinin Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde uzman çavuş, ablasının ise İstanbul'da hemşire olarak görev yaptığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: