Şehit Polisin Cenazesi Adli Tıp’tan Alındı

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen saldırıda şehit olan polis memurunun cenazesi, meslektaşları ve yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan...

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen saldırıda şehit olan polis memurunun cenazesi, meslektaşları ve yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı'ndan adliyeye giderken N.A. adlı kadın teröristin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan polis memuru Mücahit Daştan, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit polisin cenazesi yapılan incelemelerin ardından meslektaşlarının eskortu eşliğinde Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.

Şehit polis Daştan için bugün Bayrampaşa’da bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde tören düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: