Şehit polisin evine ziyaretçi akını

Erzurum’da şehit olan polis memuru Suat Orak’ın Yalova’daki ana ocağına ateş düştü. Bayraklarla donatılan şehit...

Erzurum’da şehit olan polis memuru Suat Orak’ın Yalova’daki ana ocağına ateş düştü. Bayraklarla donatılan şehit polisin annesinin evi ziyaretçi akınına uğradı.
Erzurum’da ailesini rehin alan Selim Karabayır'a müdahale ederken göğsünden bıçaklanarak şehit olan polis memuru Suat Orak, peşinde acı bir hikaye bıraktı. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Suat Orak, 3 yıl boyunca öğretmenlik ataması yapılmayınca polis olmaya karar verdi. 4 yıl önce polis olan Suat Orak, Bursa’da Çevik Kuvvet’te görev yaptıktan sonra şark görevi için Erzuruma tayin edildi. 1.5 yıllık evli olan Suat Orak’ın eşi Serpil Orak'ın 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Şehit polsin Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi Bilgekaan Caddesi üzerindeki evine hüzün hakim. Türk Bayraklarıyla donatılan ev taziye için gelenlerin akınına uğradı. Şehit polisin amcası Hilmi Orak, “İçimize ateş düştü. O öğretmen olacaktı. Ama ataması yapılmayınca polis oldu. 4 yıldır polislik yapıyor. İzne gelmesini beklerken şimdi tabutla buraya dönüyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz