Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Malatya’nın Darende ilçesinde şehitler için mevlit okutulduTürk Polis Teşkilatı’nın 168’nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri...

Malatya’nın Darende ilçesinde şehitler için mevlit okutuldu

Türk Polis Teşkilatı’nın 168’nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Darende ilçe emniyet müdürlüğünce şehit polisler için merkez Zaimoğlu Çarşı Camiinde Mevlid-i Şerif okutularak dualar edildi.

Okunan mevlit programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Mevlit’e katılanlara polisler tarafından gül suyu ve çikolata dağıtıldı. Programa, Belediye başkanı Vekili Mehmet Karcı, Emniyet müdürü Salih Köken, İlçe Müftüsü Ahmet Varol, Vaiz Fatih Toktaş ve polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Salih Köken, Mevlit okuyan Din Görevlileri Mikail Doğan, Mahmut Şamverdi, Hakkı Kocamemik ve Bünyamin Kaya’ya teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: