Şehit Teknisyen Yardımcısı İsmail Sakın’ın Baba Ocağına Ateş Düştü

Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen saldırının ardından tedavi altına alındığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi...

Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen saldırının ardından tedavi altına alındığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi beyin cerrahi yoğun bakım ünitesinde bugün hayatını kaybeden teknisyen yardımcısı İsmail Sakın’ın Yozgat’taki baba ocağına ateş düştü.

Teknisyen yardımcısı İsmail Sakın’ın eşi Dilek Sakın, eşinin şehit olduğunu Yozgat’ın Kavurgalı köyündeki baba evinde öğrendi. 2 yaşında Abidin isimli bir çocuğu bulunan İsmail Sakın’ın da babasını 2 yaşında kaybettiği ve yetiştirme yurdunda büyüdüğü öğrenildi.

Reklam
Reklam

Batman’da jandarma olarak vatani görevini ifa eden İsmail Sakın’ın 12 Nisan’da göreve başladığını belirten kayınpederi Mehmet Talas, “Askerden geldikten sonra daha önce çalıştığı Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı ve bu olay oldu. Ben 17 gündür yanında kalıyordum. Köye geldim, tekrar yanına gidecektim, bugün şehit haberini aldım. Bir çocuğu var, eşi de 3 aylık hamile” dedi.

İsmail Sakın'ın şehit olduğunun öğrenilmesinin ardından eşinin bulunduğu Kavurgalı köyüne bir ambulansla sağlık ekibi gönderildi. Emniyet Müdürlüğünden gelen görevliler, şehidin eşini teskin etmeye çalıştı.

İsmail Sakın'ın naaşı, ikindi namazından sonra Yozgat’ta düzenlenecek törenle şehitlikte toprağa verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: