Şehit Tiyatroları "Kral Lear" Ile Perde Açıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 20 Ekim Cumartesi günü "Kral Lear" oyunu ile sezonu açıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 20 Ekim Cumartesi günü "Kral Lear" oyunu ile sezonu açıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bu yıl 9'u yeni olmak üzere 18 oyun sahneleyecek olan Şehir Tiyatrosu'nun, yeni sezonda perdelerini William Shakespeare'in en ünlü eserlerinden biri olan, yönetmenliğini ünlü İngiliz yönetmen Malcolm Keith Kay'in yaptığı "Kral Lear" ile açacağı bildirildi.

İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde (SDKM) gösterime girecek ve Gülcan Kay ve Koray Onur'un yönetmen yardımcılığını üstelendiği 'Kral Lear' adlı oyunda, Şehir Tiyatroları'nın oyuncuları, Ümit Bakış, Engin Benli, Funda İlhan, Koray Onur, A.Yaşar Özveri, Ozan Şahin, Serhat Güzel, Fatih Sevdi, Esra Bezen Bilgin, Pınar Ünsal, Çağrı Mengüç, Utku Oğuz, Ferdi Yıldız, Erdem Irmak, Tekin Ezgütekin, Cemal Aldiç, Volkan Dinç, Çağla Buldak ve Salper Saydam rol alıyor.

Reklam
Reklam

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: