Şehit Üsteğmenin Baba Ocağında Yas Var

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Üsteğmen...

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya'nın Elazığ'daki baba evinde yas var.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında icra edilen planlı operasyon faaliyeti esnasında, terör örgütü mensuplarının ormanlık bölgede ateş açması sonucunda İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Komando Binbaşı Erhan Dikmen ve beraberindeki Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya ile Jandarma Teğmen Ahmet Tarım şehit olmuştu. Üsteğmen Aytaç Kaya’nın şehit düştüğü haberini askeri yetkililer, Yenimahalle Alaca Sokak'ta yaşayan anne Gülsen ve baba Mehmet Kaya'nın ailesine sağlık ekipleri eşliğinde verdi.

Reklam
Reklam

Acı haber üzerine anne Gülsen Kaya üzülerek fenalık geçirdi. Bekar olduğu öğrenilen Üsteğmen Kaya'nın ağabeyinin de askeri olduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: