Şehit Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir’in Cenazesi Memleketine Uğurlandı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir’in cenazesi Diyarbakır Asker Hastanesi’nde...

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir’in cenazesi Diyarbakır Asker Hastanesi’nde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in de katıldığı törenin ardından memleketi Kahramanmaraş’a gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 20.30 sıralarında arazi arama tarama faaliyeti icra eden güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir (30), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şırnak’tan helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılan şehit İşbilir’in cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Kahramanmaraş’a uğurlandı. Basına kapalı yapılan cenaze törenine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, askeri ve mülki erkan ile şehidin silah arkadaşları katıldı.

Reklam
Reklam

Zübeyde İşbilir ile evli ve 4 yaşında bir kızı olan şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir’in cenazesi okunan duaların ardından silah arkadaşlarının omuzlarında ambulansa taşındı. Törenin ardından şehit cenazesi ambulansla Kahramanmaraş’a uğurlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz