Şehit Uzman Çavuş Hikmet Güler'in Görüntüleri Facebook'ta

Hakkari Çukurca karayolu Oğuz yol ayrımı üzerinde askeri aracın geçişi sırasında terör örgütü tarafından yola...

Hakkari Çukurca karayolu Oğuz yol ayrımı üzerinde askeri aracın geçişi sırasında terör örgütü tarafından yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 askerden Şehit Uzman Çavuş Hikmet Güler'in (26), vatani görevi sırasında cep telefonuyla çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Yumuklar köyü, Şehit Uzman Çavuş Hikmet Güler'in cenazesini bekliyor. Bugün ikindi namazının ardından askeri cenaze töreni yapılması planlanırken, şehidin naaşının henüz memleketine ulaşmadığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Yumuklar köyünde yakınları, Güler ailesinin acısına ortak olmaya çalışırken, Şehit Uzman Çavuş Hikmet Güler'in facebook'ta bulunan profilinde de dostları üzüntülerini paylaşıyor. 2009 yılında vatani görevi sırasında bir arkadaşı tarafından cep telefonuyla çekilmiş görüntüleri facebook'a yüklendi. Dün paylaşıma açılan görüntüde, Şehit Uzman Çavuş Güler, arkadaşlarına uzman çavuş olmak istediğini anlatıyor. Görüntüyü çeken arkadaşı da 'Sen uzman olamazsın' diyerek espri yapıyor.

Şehit Uzman Çavuş Hikmet Güler için resmi olarak henüz açıklanmayan törenin önce Borlu beldesinde daha sonra ilçeye bağlı Yumuklar köyünde yapılacağı tahmin ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: