Şehit Uzman Çavuşun Baba Ocağına Ateş Düştü

YOZGAT (İHA) – Hakkari’nin Geçimli köyünde teröristlerin karakola saldırması sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Kamil...

YOZGAT (İHA) – Hakkari’nin Geçimli köyünde teröristlerin karakola saldırması sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Kamil Çelikkaya’nın baba evine ateş düştü.

Şehidin baba ocağı olan Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesinde acı haberi alan Çelikkaya ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehit evinin bulunduğu cadde ve sokak Türk bayraklarıyla donatılırken, Kırşehir İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz şehidin babası Ahmet Çelikkaya’ya başsağlığı diledi. Ahmet Çelikkaya, oğlu ile en son dün akşam görüştüğünü belirterek, “Baba biz iftarı açtık, şimdi çay içmeye gidiyoruz dedi. Bende burada 20 dakika var oğlum dedim. Ben iyiyim baba, bugün nöbetin var dedi. Üst kademeye çıkıyoruz dedi. Ondan sonra o kadar konuştuk, ora karanlık oldu mu diye sordum, o da evet bura karanlık oldu dedi. Annesi ile konuştu, annesine de annem sen iyi ol, biz iyiyiz dedi. Enişteme de selam söyle dedi, kapattık. Sabah saat 11.00 sıralarında şehit olduğunu öğrendim. Allah kimseye zeval vermesin, Allah o terörü kendi ateşinde yaksın. Bir yıldır ordaydı, Ramazan ayının birinde izinden döndü” dedi.

Reklam
Reklam

Gözyaşlarına boğulan anne Fadime Çelikkaya’yı ise yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı. Şehit Uzman Çavuş Kamil Çelikkaya’nın evli ve biri üniversitede, diğeri lisede eğitim gören iki oğlu bulunduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: