Şehit ve gazi ailelerine iftar

İznik’teki şehit yakınları ve gazilerimizin ailelerine İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu tarafından iftar yemeği verildi.

İznik’teki şehit yakınları ve gazilerimizin ailelerine İznik D.S.İ sosyal tesislerinde İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu tarafından iftar yemeği verildi.

Düzelenen iftar yemeğine İznik’teki Şehit yakınları ve aileleri, gazi aileleri, İznik Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu ve dernek üyeleri, İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu ve ailesi, Emniyet Müdürü Muzaffer Baş ve Şükrü Solak ile aileleri, Jandarma Komutanı Serkan Gök, İznik İlçe Yazı İşleri Müdürü Necati Tosun, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Osman Toy ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

BU MASALARA BİR SANDALYE DAHA EKLENMEYECEK
Duygusal anlar yaşanan İftar yemeğinde konuşma yapan Kaymakam Kakillioğlu “ Bundan sonra, bu iftar yemeğine gazi veya şehit ailesi için bir sandalye daha katmak istemiyoruz. Bu ülke kolay kazanılmadı, kimse bu ülkeden bir karış bile toprak alamaz. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan çocukları ile kahraman gazilerimizin çocuklarımız yaklaşan eğitim döneminde her zaman olduğu gibi yine, eğitime yönelik her türlü ihtiyaçları tespit edilerek karşılanacaktır. Şehit yakınları ve gazilerimizin her türlü sorunlarıyla bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da en hassas şekilde ilgilenilecektir” dedi.

KAYMAKAMIMIZI EVİMİZDE MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ Şehit yakınları ve gazi aileleri düzenlenen iftar yemeğinde, dana incik, kuş üzümlü ve ciğerli iç pilav, domates çorbası, haydari, güllaç ve iftar için özel peynirler ile hurmadan oluşan özel menüyü de çok beğendiklerini, Ramazan Bayramında da Kaymakam Nurettin Kakillioğlu’nu mutlaka evlerine misafir etmek istediklerini belirterek davet ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz