Şehit Ve Gazi Yakınlarına Ücretsiz Meslek Kursları Verilecek

Bursa’da İnsan Kaynakları Derneği üyeleri, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz meslek eğitim kursları verecek.İnsan Kaynakları...

Bursa’da İnsan Kaynakları Derneği üyeleri, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz meslek eğitim kursları verecek.

İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öz ve Yönetim Kurulu Üyesi Özge Özdemirhan, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Selami Soylu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Son günlerde artan terör olaylarının ülkemizdeki birlik ve bütünlüğü bozamayacağını ve böyle günlerde birbirimize daha çok sarılmamız gerektiğini ifade eden Öz, “Ülkemizin her karış toprağı şehit ve gazilerimizin kanıyla sulanmıştır. Üzerinde yaşadığımız toprağın kıymetini bilmeli, şehit ve gazilerimiz, yani sizler sayesinde rahat ve güven içinde yaşayabildiğimizi hiçbir zaman unutmamalıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın şehit ve gazilerin durumlarını iyileştirmeye yönelik çıkardığı yasayla şehit yakınlarına iş olanağı sağlayan düzenlemesini desteklerini söyleyen Öz, “Şehit ve gazilerimize hayatımızın her alanında öncelik tanımalı, onlara vefa borcumuz olduğunu hiçbir zaman unutmalıyız. Şehit ve gazilerimizin yakınlarına ücretsiz meslek eğitim kursları vereceğiz” dedi.

TÜMŞAD Bursa Şubesi Başkanı Selami Soylu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehit ve gazilerin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini ifade eden Soylu, bir serzenişte de bulunarak, “Önceden şehit haberleri geldiğinde toplumun her kesimi bizleri ziyaret ederdi, herhalde şehit haberlerine öyle çok alışmışız ki kapımızı pek çalan yok. Sadece derneğimizi değil, şehit ve gazi ailelerimizin kapılarını da çalmalıyız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: