Şehit Yakını Ve Gazilere İftar

Afyonkarahisar Ticaret Borsası ile Afyonkarahisar Müftülüğü’nün işbirliğinde ildeki şehit yakını ve gazilere iftar yemeği verildi.Ticaret...

Afyonkarahisar Ticaret Borsası ile Afyonkarahisar Müftülüğü’nün işbirliğinde ildeki şehit yakını ve gazilere iftar yemeği verildi.

Ticaret Borsası Düğün Salonu’nda düzenlenen iftara, İl Müftüsü Mustafa Kaya, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Türkiye Harp Malulü gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile 170 şehit yakını ve gazi katıldı.

İftardan konuşan Müftü Mustafa Kaya, Ramazan ayının hayırlı geçmesini dileyerek, "Ramazan ayı içerisinde o kadar çok güzellikler var ki, bu güzelliklerden bir tanesi de yardımlaşma olmasıdır. Fakir fukara gözetiliyor, sofralara muhtaç kardeşler oturtuluyor. Bu vatanı bizlere armağan eden şehitlerin ruhları bizimle. Onların ruhları şad, mekanları da cennet olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, iftarı düzenleyenlere teşekkür etti. Kumartaşlı, böylesi bir yemeğin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, örnek bir davranış sergileyen Müftülük ve Ticaret Borsası Başkanlığı’na teşekkür eti.

İftar yemeğine Kore ve Kıbrıs gazilerinin ilk kez geldiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz