Şehit Yakınlarına Ücretsiz Konaklama

Çanakkale’de bir tur şirketi, otellerinde şehit ailelerine ücretsiz, gazi yakınlarına ise yüzde 50 indirimli konaklama...

Çanakkale’de bir tur şirketi, otellerinde şehit ailelerine ücretsiz, gazi yakınlarına ise yüzde 50 indirimli konaklama ve şehitlik turları imkanı sunacak.

Çanakkale’de, RSL Tours isimli şirket, şehit ve gazi aileleri için turizm kampanyası başlattı. Şirket ortaklarından Hakan Pınar, şirket bünyesindeki otellerde ve şehitlik turlarında, şehit ailelerine ücretsiz, gaziler ve ailelerine yüzde 50 indirimli hizmet vereklerini söyledi. Pınar, “Şehitler diyarı Çanakkale'mizde kültür ve turizm alanında ticari faaliyetler yürütmekte olan şirketimiz, bünyesinde yer alan oteller ve tur organizasyonlarıyla Çanakkale’nin tanıtımına katkı sunmaya gayret göstermektedir. Çanakkale şehitleri başta olmak üzere, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü kanlarıyla tescil eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize karşı acizane bir vefa ifadesi olarak, bundan böyle şirketimiz bünyesinde yer alan Grand Eceabat Otel ve Park Eceabat Otel tam pansiyon olarak 1 hafta önceden rezervasyon yaptırmak kaydıyla, şehitlerimizin anne, baba, eş ve çocuklarına yüzde 20'lik kontenjan kapsamında ücretsiz, gazilerimize ve yakınlarına yüzde 50 indirimli hizmet verecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Pınar, bu çalışmanın Şehit Aileleri Derneği ile Muharip Gaziler Derneğinin koordinasyonu ile yapılacağını belirterek, “Bu hizmetin örnek olmasını, diğer otel ve seyahat acentelerinin de böyle bir hizmeti yapmaya başlamasını diliyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: