Şehit Yusuf Pazar, Kazan'daki Mezarı Başında Anıldı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 2 yıl önce 19 Haziran'daki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda, teröristlerce araziye yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 2 yıl önce 19 Haziran'daki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda, teröristlerce araziye yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Komando Çavuş Yusuf Pazar mezarı başında anıldı.

Kazan'daki Yusufelililer Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Şehit Yusuf Pazar'ın şehit oluşunun 2. yılında Kazan Şehitliğinde düzenlenen anma programına şehidin ailesi, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İlçe Emniyet Müdürü Ergün Güngör, Jandarma Bölük Komutanı Tuğrul Taş ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Şehitlikteki programda Yusuf Pazar için Kur'an okunarak dua edildi.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk Dağlıca'da şehit olan askerler için Allah'tan rahmet, yaralı askerler için de acil şifalar diledi.

Konuşmasında Yusuf Pazar'ın sadece Kazan'ın şehidi olmadığını belirten Özden, "O, bütün Türkiye'nin şehididir. Bizler birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece o hainler emellerine asla ulaşamayacaklardır" diye konuştu.

Şehitlikteki anma töreninin ardından Şehit Yusuf Pazar için Ulu Cami'de mevlit okundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: