Şehit Yüzbaşı'nın Ailesine Şehadet Belgesi

Ergün TOS/FETHİYE Vali Çiçek, geçen 25 Eylül'de Hakkari'nin Çukurca İlçesinde düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralandıktan sonra, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim

Ergün TOS/FETHİYE Vali Çiçek, geçen 25 Eylül'de Hakkari'nin Çukurca İlçesinde düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralandıktan sonra, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 4 gün sonra şehit düyen Yüzbaşı Özgür Özekin'in, Fethiye'nin Tuzla Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Çiçek'e Muğla Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, Muğla Emniyet Müdür Vekili Ahmet Yeniçeri, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile Fethiye Emniyet Müdürü Hakan Aşık eşlik etti.
Muğla İl Jandarma Komutanlığı'ndan bir askerin Kur'an-ı Kerim okuduğu ziyarette Vali Çiçek, Özekin'in şehadet belgesini annesi Aliye ve eşi Müge Özekin'e verdi. Çiçek şehidin oğlu 1 yaşındaki Yağız Pars'ı kucağına alarak bir süre sevdi.
Vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarını ödeyemeyeceklerini belirten Vali Çiçek, "Bize düşen şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak ve korumaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sonuna kadar koruyacak, bayrağımızın göklerde dalgalanmasını sağlayacağız. Aileleri bize emanettir. Her zaman yanlarında olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: