Şehit Zafer Kılıç Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi Hentbolda Bölge Şampiyonu

Diyarbakır'da yapılan "Liselerarası Gençler Bölge Birinciliği'nde", Siirt'i temsil eden Şehit Zafer Kılıç Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi hentbol takımı bölge

Diyarbakır'da yapılan "Liselerarası Gençler Bölge Birinciliği'nde", Siirt'i temsil eden Şehit Zafer Kılıç Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi hentbol takımı bölge şampiyonu oldu.

Okul Müdürü Abdurrahman Cellek, yaptığı açıklamada, 9 ilin katıldığı bölge birinciliğinde güzel bir oyunla şampiyon olduklarını ifade ederek, ileri bir tarihte belirlenecek ilde yapılacak olan yarı finallerde Siirt'i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Yarışma sırasında daha önce Siirt Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'i ziyaret ettiklerini ifade eden Cellek, "Takımın şampiyonluğu nedeniyle Diyarbakır'da kaldığımız süre içerisinde yakın ilgisini esirgemeyen ve şampiyonluk sevincimizi paylaşan sayın Güven'in Siirt'te çok sevildiğini, kendisinin de Siirt'i çok sevdiğini biliyoruz. Bu sevgisini bir kere daha perçinleyerek, öğrencilerimize yakın ilgi göstermesi bizim ve öğrencilerimizin gönlünü bir kez daha kazanmasına neden oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: