Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu:

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediye olarak sosyal tesislerin yapımına büyük önem verdiklerini bildirdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediye olarak sosyal tesislerin yapımına büyük önem verdiklerini bildirdi.

Fadıloğlu, yaptığı açıklamada, eğitim ve ekonomik yönden vatandaşlar arasında fırsat eşitliği sağlama ve ortak kent kültürünün oluşturulması için sosyal tesislerin hayati öneme sahip olduğunu, son olarak Aydınlar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Aydınlar Mahallesi Sosyal Tesisi'ni de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katılımı ile hizmete açtıklarını belirtti.

Üç tarafı mezarlıkla çevrili Aydınlar Mahallesi'ne de bir sosyal tesis kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Fadıloğlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bugüne kadar Şehitkamil Belediyesi olarak birçok sosyal tesisi faaliyete geçirdik. Bu sosyal tesisleri faaliyete geçirirken ağırlıklı olarak eğitime öncelik tanıdık. Burada 7'den 70'e birçok vatandaşımıza eğitim verilmekte. 6 bin 900 öğrencimiz kurslardan faydalanıyor. Eğitim gören çocuklarımızın 383'ü Anadolu ve fen liselerine girerek büyük başarı elde etti. Bizler Gaziantep'in kanayan yarası olan eğitim sorununa çare olabilmek için elimizden gelen bütün desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Ben bizlere güvenip çocuklarını bize teslim eden tüm anne babalara çok teşekkür ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: