Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu:

Şehitkamil Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Değirmiçem Mahallesi'nde yoğun mesai harcayarak sıfır asfalt çalışmalarına başlayan ekiplerin çalışmalarını takip eden Fadıloğlu, gece gündüz demeden asfalt konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Fadıloğlu, Değirmiçem Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle asfalt konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Fadıloğlu, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Havalar bazen yağmurlu bazen açık oluyor. Bu bölgede daha önce yaptığımız gibi yine sıfır asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Bizden kaynaklanmayan nedenlerden dolayı gecikmeler yaşandı. Fakat vatandaşlarımızın da desteğiyle sıfır asfalt çalışmalarını tamamlayıp en kısa sürede Değirmiçem Mahallesi'nde çalışmalarımızı tamamlayacağız. En kısa sürede vatandaşlarımıza sağlıklı yürünebilecek ve araçlarını güvenle sürebilecekleri yolları hizmetlerine sunacağız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz