Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu: -"Gaziantepli sporcular artık Türkiye'de değiluluslararası arenalarda şampiyonluk elde edecek"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantepli sporcuların artık Türkiye'de değil uluslararası arenalarda şampiyonluk elde edeceğini bildirdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantepli sporcuların artık Türkiye'de değil uluslararası arenalarda şampiyonluk elde edeceğini bildirdi.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, su altı sporlarında 4 yıl üst üste şampiyon ve Kamil Ocak kapalı yüzme havuzunda antrenman yapan Gazispor yüzme takımını ziyaret etti.

Sporcuların başarılarıyla gurur duyduğunu ve başarıların devamını beklediğini ifade eden Fadıloğlu, İbrahimli'den sonra Merveşehir Mahallesi'ne yapılacak ikinci yüzme havuzunun da müjdesini de verdi.

Reklam
Reklam

Birçok deniz şehri içinden Gaziantepli sporcuların yüzme dalında başarılı olmasının önemli olduğunu ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"İbrahimli bölgesindeki yüzme havuzu bitmek üzere. İkinci bir havuzumuzun ihalesini gerçekleştirdik. Seçim beyannamemizde üç yüzme havuzu belirtmiştik. Birincisini bu ayın sonu ya da en geç mayıs ayı içerisinde faaliyete geçireceğiz. Merveşehir'de yapılacak havuzumuzun ihalesini de gerçekleştirdik. Gaziantepli sporcular artık Türkiye'de değil uluslararası arenalarda şampiyonluk elde edecek. Değerli hocamıza ve velilerimize teşekkür ediyorum.

Gazispor antrenörü Cengiz Bingül ise Türkiye Su Altı Federasyonu'nun planlı faaliyetlerinden büyükler şampiyonasında 8 takımla beraber Bursa'da yarışlara katıldıklarını, Gaziantep adına 4 yıl üst üste büyükler kategorisinde Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek şampiyonluk elde ettiklerini belirtti.

Elde ettikleri başarıyla gurur duyduklarını dile getiren Bingül, kendilerinden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazispor yüzme antrenörü Cengiz Bingül, sporcuların aileleri ve genç sporcular, kupalarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz