Şehitkamil Belediyesi ‘aile Okulu’ Seminerleri Düzenleyecek

Şehitkamil Belediyesi, son zamanlarda artan boşanma olaylarının önüne geçebilmek ve bireylerin daha mutlu bir yuva...

Şehitkamil Belediyesi, son zamanlarda artan boşanma olaylarının önüne geçebilmek ve bireylerin daha mutlu bir yuva kurabilmelerini sağlamak amacıyla ‘Aile Okulu’ adı altında seminerler düzenleyecek.

‘Biz Bir Aileyiz’ sloganıyla başlayacak olan ve 4 ay sürecek seminerde ailelerin ve özellikle yeni çiftlerin daha mutlu bir hayat sürmeleri hedefleniyor. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenecek olan Mehtap ve Sefer Kayaoğlu ile Aile Okulu Seminerleri’nde, evlilikte eş seçimi, evliliği bitiren hatalar, çocukta bilinçaltı duygular ve anne, babaya mesajlar, annemi, babamı eğitiyorum, aldatan eş kimi aldatır kimi aldatamaz, mutlu aile mutlu çocuk, beş duyunun bittiği yerde başlar evlilik, farkındalık, olumlu oüşün mutlu ol ile çocukları krallaştırmadan yetiştirmenin püf noktaları gibi konular ele alınacak. Her seansı yaklaşık 2 saat sürecek olan eğitim seminerleri ile bireyler evlilik konusunda daha da bilinçlendirilecek. Evli çiftlerin ve bekarların yararlanabileceği eğitim seminerleri sonunda seminerlerin tümüne eksiksiz gelen vatandaşlara katılım belgeleri takdim edilecek.

Reklam
Reklam

‘Aile Okulu’ adı altında düzenlenecek olan seminerlerin, evlenme aşamasındaki çiftler ve evliliklerinde sorun yaşayanlar açısından son derece yararlı olacağını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel anlamdaki ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. 26 Şubat-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan eğitim seminerleri ile evlenme hayali olan yeni çiftlerin mutlu bir yuva kurabilmelerini, evli vatandaşlarımızın ise daha mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Amacımız doğumdan ölüme kadar vatandaşımızın yanında olabilmektir. İnşallah bu tür programlar ile toplumumuzun kanayan yarası olan boşanmaları en aza indireceğiz. ‘Aile Okulu Eğitim Seminerleri’ne tüm halkımızın katılarak bilinçlenmesini tavsiye ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: