Şehitkamil Belediyesi Katiphoca'yı Yeniden Yapılandırıyor

Katiphoca Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları yapan Şehitkamil Belediyesi, bir yandan da yapıların sıva ve boyalarını...

Katiphoca Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları yapan Şehitkamil Belediyesi, bir yandan da yapıların sıva ve boyalarını yeniliyor.

Önemli bir konuma sahip olan Katiphoca Caddesi'nde Şehitkamil Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalarla 8 metre olan yol, 18 metreye genişletilmişti. Şu anda yol genişletme çalışmalarında büyük yol kateden ve caddenin bir an önce tam fonksiyonlu işlemesini hedefleyen Şehitkamil Belediyesi, aynı zamanda cadde üzerinde bulunan evleri tek tip olarak aynı renge boyuyor. Sıra halinde ve tek tip boyanan evler, vatandaşların göz zevkine de hitap ediyor.

Reklam
Reklam

Aydıntepe Mahalle Muhtarı Adil Güneş, "Cadde şu an eski haline nazaran çok iyi durumda. Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar sona erdiğinde caddemizin hali görülmeye değer olacak. Belediye Başkanımız sağ olsun burasıyla yakından ilgileniyor. Çalışmalardan memnunuz, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Münifpaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Bay da, "Belediyemiz caddenin sağlıklaştırılması için var gücüyle çalışıyor. Yıkım ve yol genişletme çalışmalarından sonra şimdi de evlerimizin sıvası ve boyası yapılıyor. Bakıldığı zaman ortaya çok güzel bir görüntü çıkıyor. Çalışmaların sonunda hem güvenli hem de sağlıklı bir caddeye kavuşmuş olacağız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz