Şehitkamil Belediyesi Personeli İftarda Bir Araya Geldi

Şehitkamil Belediyesi çalışanları iftar programında bir araya geldi.Duru Park salonunda düzenlenen iftar programına Şehitkamil Belediye...

Şehitkamil Belediyesi çalışanları iftar programında bir araya geldi.

Duru Park salonunda düzenlenen iftar programına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu katıldı. Salon girişinde personelini karşılayan Fadıloğlu, yemekte masaları tek tek dolaşarak personeli ve çocuklar ile yakından ilgilendi.

Şehitkamil Belediyesi personelleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu’na iftardan dolayı teşekkür etti. Çalışmalarından ve cana yakınlığından dolayı kendisinden memnun olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Belediye olarak personeli ile birlikte milletin hizmetinde olduklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ekip arkadaşlarımız ile birlikteyiz. Biz bu kadar küçük bir aile değiliz. Büyük bir aileyiz. Salonlara sığmadığımız için bölüm bölüm iftar yapıyoruz. Bugün çalışma arkadaşlarımız ile birlikte Ramazan ayının feyzinden yararlanmak adına iftar gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi milletimizin hizmetindeyiz, hizmetkarıyız. Bizim ayrımız, gayrımız yok. Burada hizmet eden bütün kardeşlerime ben teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: