Şehitkamil Belediyesi Yüzme Yarışları

GAZİANTEP (AA) - Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyetin Kuruluşu'nun 90. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen yüzme yarışları devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyetin Kuruluşu'nun 90. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen yüzme yarışları devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Alleben Yüzme Havuzunda organize edilen "Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları" kapsamında yüzme, su altı sporları ve su topu branşlarında 12 kulüpten 7-14 yaş aralığında 502 sporcu katıldı. Türkiye Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Cengiz Bingül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurbağa, kelebek, sırt, paletli ve serbest kategorilerinde yüzme yarışı yapıldığını, kupa kapsamında su topu ve su altı sporları yarışlarının da yapıldığını söyledi. Bingül, Türkiye Şampiyanası'na katılacak sporcuların ağırlıklı olarak bu yarışlarda dereceye giren sporculardan oluşacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: