Şehitkamil Belediyesi'nde Etkinlikler Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'ndeki sportif etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'ndeki sportif etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, yıl içerisinde birçok kültürel ve sportif etkinliğe ev sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde minik sporcuların yeni gözdesi mini golf oldu.

Yaşları 6-15 arasında değişen 30 kadın sporcunun katıldığı mini golf etkinliği, çekişmeli anların yaşanmasına sahne oldu.

Yeşil ve turuncu takımlar halinde yarışan minik golfçüler, isabetli vuruşlarla elde ettikleri sayıların ardından büyük sevinç yaşadılar.

Reklam
Reklam

Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, okulların kapanmasıyla birlikte eğitim verdikleri 9 branşta büyük bir yoğunluk yaşadıklarını ve neredeyse tüm branşlarda kapasitelerinin dolduğunu belirtti.

Kursiyerlerin zamanlarını çok daha değerli kılmak ve onların fiziki gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da gelişmelerini sağlamak üzere çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Alati, şunları kaydetti:

"Bu hafta spor okullarımızda eğitim gören yaşları 6-15 arasındaki 30 sporcumuzla kendi tesisimiz içerisinde yer alan golf alanında, mini golf etkinliği düzenledik. Bu etkinlikten hem sporcularımız, hem de velilerimiz büyük bir memnuniyetle ayrıldılar. Bundan sonraki süreçte masa tenisi, badminton, ayak tenisi, gibi etkinliklerle kursiyerlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz.

7'den 70'e herkesin keyif alarak oynayabileceği mini golf sahası, yaz dönemi içerisinde halkın hizmetindedir. Golf sporuna merak duyanlar Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'ne kayıt yaptırarak mini golf etkinliklerinden yararlanabilirler."

Reklam
Reklam

Muhabir: Kemal Karagöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz