Şehitkamil Belediyesi'nden Örnek Uygulama

Şehitkamil Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına caddelerde kaldırım...

Şehitkamil Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına caddelerde kaldırım kenarlarına yoğun bir şekilde park edilmiş araçlara tek tek broşür dağıtarak araç sahiplerini sağduyulu olmaya davet ediyorlar.

Rutin hizmetlerdeki anlayışı değiştirerek etkin ve kalıcı bir hizmet sunan Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazanan yeni bir uygulamaya daha imza attı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ana caddelerde yoğun bir biçimde park edilmiş araçları tek tek dolaşarak broşür dağıttı. Broşürlerde ana caddelere park edilen araçlar nedeniyle kaldırım kenarlarının verimli şekilde süpürülemediği belirtildi. Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından yapılan bu yeni uygulama, daha iyi ve daha temiz bir ilçe olmak adına araç sahiplerini sağduyulu olmaya davet etti.

Reklam
Reklam

Şehitkamil Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından araçların üzerine bırakılan broşürler, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Yapılan tüm çalışmaların kendilerinin yararına olduğunu belirten vatandaşlar, sağlıklı yaşamak adına Şehitkamil Belediyesi tarafından düşünülmüş olan bu uygulamadan dolayı ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz